free drag and drop site builder software download

UPPLEVELSEPAKET

Vi håller föredrag & ölprovningar och visar gärna upp vårt lilla bryggeri.

 

Samtliga upplevelser finns även som gåvokort. Föranmälan och mer information: info@honsingehantwerksbryggeri.se

 

1. GRÖNGÖLINGEN

När du anländer till bryggeriet serveras du ett glas av vårt lättöl, Hantlangarens Humliga. Vi berättar om oss och bryggeriet, visar runt och går även igenom bryggprocessen. Efteråt ges tillfälle att ställa ytterligare frågor och handla drycker med låg alkohol/alkoholfritt, träbackar, glas m.m. i vår lilla gårdsbutik.

2. UPPTÄCKAREN

När du anländer till bryggeriet serveras du tre glas av våra alkoholfria drycker. Det kan vara olika sorter av Hum-Hum (alkoholfri ekologisk soda), läsk från vår Sodalicious som vi har ett nära samarbete med och/eller vårt lättöl. Vi presenterar de olika dryckerna och historien bakom dem. Därefter visar runt och går även igenom bryggprocessen. Efteråt ges tillfälle att ställa ytterligare frågor och handla drycker med låg alkohol/alkoholfritt, träbackar, glas m.m. i vår lilla gårdsbutik.

3. STIGFINNAREN

När du anländer till bryggeriet serveras du tre glas av vår lättöl och folköl. Till detta serverar vi en tilltuggstallrik med kött, ost, chutney och knäckebröd. Vi presenterar de olika dryckerna och historien bakom dem. Därefter visar runt och går även igenom bryggprocessen. Efteråt ges tillfälle att ställa ytterligare frågor och handla drycker med låg alkohol/alkoholfritt, träbackar, glas m.m. i vår lilla gårdsbutik.

4. ÄVENTYRAREN

Jordberga Parkhotell som ligger granne med bryggeriet, har möjlighet att arrangera dryckesupplevelser med starköl. Hör oss bryggare berätta historien om det lilla bryggeriet. Om hur vi började brygga öl i köket för att fortsätta i garaget och vidare till den gamla smedjan på Jordberga gods där vi håller till idag, hur vi gick från hemmabryggare till mikrobryggare, när vi själva konstruerade och byggde våra bryggverk och hur vi tagit fram våra ölsorter, som numera finns på Systembolagets hyllor. Vi pratar öl, går igenom bryggprocessen på ett pedagogiskt sätt och avslutar med en provsmakning av våra 5 öl samt bryggerivisning. Efteråt ges tillfälle att ställa ytterligare frågor och handla drycker med låg alkohol/alkoholfritt, träbackar, glas m.m. i vår lilla gårdsbutik.

Aktuella öppna provningar:

TOR 25 OKT 2018, kl 19:00 - ca 21:00.

Ölupplevelse/föredrag/bryggerivisning, i Herrskapsstallet (se karta) på Jordberga gods. 

349:-/deltagare. 

Föranmälan krävs till info@honsingehantwerksbryggeri.se

Presentkort gäller.


PROVTILLFÄLLEN LÄGGS UPP EFTERHAND

Vid sällskap på minst 10 personer kan extra provningstillfällen eller bryggerivisningar bokas.


Anmälan sker till info@honsingehantwerksbryggeri.se

 

PRESENTKORT

Presentkort på valfritt belopp, som gäller som betaling i vår gårdsbutik för lågalkoholprodukter, träbackar, glas m. m. Beställ genom att skicka önskat belopp, namn och adress till info@honsingehantwerksbryggeri.se

 

PRESENTKORT

Ge bort ett presentkort på en ölprovning med föredrag och bryggerivisning.

FÖLJ OSS