free drag and drop site builder software download

ÖLPROVNING, FÖREDRAG OCH BRYGGERIVISNING

Vi håller föredrag, ölprovningar och visar gärna upp vårt lilla bryggeri.

 

Inte bara en ölprovning...

Med Hönsinge Hantwerksbryggeri är det så mycket mer än bara en ölprovning, det är en upplevelse och en djupdykningen i ölets och bryggkonstens ädla värld som äger rum bara några meter ifrån bryggverket och jästankarna.

FÖREDRAG

Hör oss bryggare berätta historien om det lilla bryggeriet. Om hur vi började brygga öl i köket för att fortsätta i garaget och vidare till den gamla smedjan på Jordberga gods där vi håller till idag, hur vi gick från hemmabryggare till mikrobryggare, när vi själva konstruerade och byggde våra bryggverk och hur vi tagit fram våra ölsorter, som numera finns på Systembolagets hyllor. Vi pratar öl, ingredienser och går igenom bryggprocessen på ett pedagogiskt sätt.

ÖLPROVNING

Vi arrangerar ölprovningar i vårt lilla bryggeri men även hos företag, resturanger och föreningar. Vi tillhandahåller glas och bryggingredienser. Oftast kombineras provningen med föredrag och även bryggerivisning för att ge en helhetsupplevelse.

BRYGGERIVISNING

Vi visar gärna upp vårt lilla bryggeri och berättar om bryggeriprocessen.

MAT

Vi kan erbjuda tilltuggtallrik (chark/ost/bröd/tillbehör) till en extra kostnad av 100:-/tallrik.

 

Boka en ölprovning med föredrag och bryggerivisning

Kontakta oss på info@honsingehantwerksbryggeri.se med önskemål om datum. Vid färre än 8 deltagare läggs provningen upp som en öppen provning. Vid grupper på minst 6 personer arrangeras provningen som en privat provning.

Pris: Föredrag, ölprovning (5 x 8cl) och bryggerivisning: 290:-/deltagare. Tilltuggstallrik finns som tillägg och måste förbokas.

 

Öppna ölprovningar

Tor 23 Jan 2020 18:30 - 20:30
Tor 27 Feb 2020 18:30 - 20:30
Tor 26 Mar 2020 18:30 - 20:30
Tor 16 Apr 2020 18:30 - 20:30

Föranmälan på info@honsingehantwerksbryggeri.se krävs. Presentkort är giltiga.

 

Grupper och föredrag/provningar utanför bryggeriet

Vi besöker restauranger, företag och föreningar där vi håller provningar och föredrag. Kontakta oss gärna på info@honsingehantwerksbryggeri.se med era önskemål.

 

Presentkort