Ölprovning, föredrag och bryggerivisning.

Vi håller föredrag, ölprovningar och visar gärna upp vårt småskaliga bryggeri.

Inte bara en ölprovning…

Med Hönsinge Hantwerksbryggeri är det så mycket mer än bara en ölprovning. Det är en upplevelse och en djupdykningen i ölets och bryggkonstens ädla värld som äger rum bara några meter ifrån bryggverket och jästankarna.

Föredrag

Hör oss bryggare berätta historien om det småskaliga bryggeriet. Om hur vi började brygga öl i köket för att fortsätta i garaget och vidare till den gamla smedjan på Jordberga gods där vi håller till idag, hur vi gick från hemmabryggare till mikrobryggare, när vi själva konstruerade och byggde våra bryggverk och hur vi tagit fram våra ölsorter, som numera finns på Systembolagets hyllor. Vi pratar öl, ingredienser och går igenom bryggprocessen på ett pedagogiskt sätt.

Ölprovning

Vi arrangerar ölprovningar i vårt lilla bryggeri men även hos företag, restauranger och föreningar. Vi tillhandahåller glas och bryggingredienser. Oftast kombineras provningen med föredrag och även bryggerivisning för att ge en helhetsupplevelse.

Bryggerivisning

Vi visar gärna upp vårt lilla bryggeri och berättar om bryggeriprocessen.

Pris:

Föredrag, ölprovning (5 x 12cl) och bryggerivisning: 349:-/deltagare.

Boka ölprovning med föredrag och bryggerivisning

Vi samarbetar med Billeto för biljettförsäljhning. Boka direkt genom deras sida eller välj datum i kalendern nedan och klicka på knappen “Skaffa biljetter”. Vid frågor kontakta info@honsinge.se